Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Van 2 augustus tot en met 27 augustus zijn we gesloten i.v.m. vakantie

Badkamer Heerenveen

Badkamer Heerenveen verzorgd door Syro Stone

Badkamer HeerenveenBent u uw oude badkamer zat, en wilt u een nieuwe droom badkamer laten monteren in uw woning in Heerenveen of omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het team van Syro Stone! Syro Stone is al jaren lang een bekend adres die prachtige badkamers en strakke tegelvloeren verzorgd bij haar klanten in de omgeving van Heerenveen. Zo vindt u ons assortiment en showroom in Emmeloord, aan de Constructieweg 15. Wij werken met vakkundige badkamermonteurs en met producten van de beste merken. Denkt u hierbij aan badkamer artikelen van de merken Sphinx en Plieger. Zo weet u zeker dat wanneer u de badkamer door ons laat monteren, dat uw badkamer artikelen jarenlang mee gaan. Op onze website vindt u alvast enkele projecten die wij geleverd hebben bij onze klanten. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een nieuwe badkamer door Syro Stone, lees dan verder!

Een prachtig nieuwe droom badkamer bij u in Heerenveen laat u monteren door Syro Stone

Bij Syro Stone kunt u immers rekenen op de hoogste kwaliteit. Onze vakkundige specialisten zorgen voor uitstekend geïnstalleerd sanitair, en super strak tegelwerk. Ook zorgen wij voor ventilatie in uw badkamer, zodat schimmelvorming voorkomen wordt. Wij hebben verschillende soorten douches en baden in onze assortiment. Denkt u hierbij aan vrijstaande baden, ligbaden, zitbaden en nog veel meer. In onze showroom vindt u ons brede assortiment van badkamer artikelen en tegelproducten. U bent binnen de openingstijden altijd welkom om een afspraak te maken om langs te komen. De koffie staat voor u klaar! Wij ontwerpen graag een vrijblijvende 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer wanneer u langs komt. Bent u op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Op onze Facebook pagina vindt u de meest recente projecten die wij bij onze klanten geleverd hebben!