Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aanleggen nieuwe badkamer Flevoland

Aanleggen nieuwe badkamer Flevoland laat u doen door Syro Stone

Aanleggen nieuwe badkamer FlevolandBent u wonend in de omgeving van Flevoland en zoekt u naar een loodgietersbedrijf die een prachtig nieuwe badkamer bij thuis kan aanleggen? Dan kunt u rekenen op het team van specialist Syro Stone. Syro Stone is een ervaren specialist op het gebied van het aanleggen van nieuwe badkamers en tegelvoeren. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring, en zijn onderhand een bekend adres in de omgeving van Emmeloord. Bij Syro Stone weet u zeker dat uw nieuwe badkamer er een lange tijd goed uit blijft zien en lang mee gaat. Met onze eigen ervaren monteurs en producten van uitsluitend A-merken kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Denkt u hierbij aan sanitaire merken als Plieger, Sphinx, Grohe, Geberit en nog veel meer. Wilt u meer weten over het laten aanleggen van een nieuwe badkamer bij u thuis door Syro Stone? Lees dan verder!

Laat het aanleggen van een nieuwe badkamer in Flevoland verzorgen door het ervaren team van Syro Stone

Syro Stone zorgt ervoor dat u een echte droombadkamer krijgt wanneer u het door ons laat aanleggen. Wij zullen zorgen voor uitstekend geïnstalleerd sanitair en super strak tegelwerk. Ook wordt gezorgd voor een goede ventilatie om schimmelvorming te voorkomen. U vindt op onze website veel inspiratie voor een nieuwe badkamer. Kijk hier voor enkele projecten die wij geleverd hebben. Ook op onze Facebook pagina vindt u veel foto’s en video’s van voorbeeld projecten in onze showroom en geleverde projecten bij onze klanten. Om de beste inspiratie te krijgen voor een nieuwe badkamer, kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom. U krijgt hier ook een vrijblijvende en gratis 3D ontwerp voor uw nieuwe badkamer. U vindt onze showroom aan de Constructieweg 15 in Emmeloord. Wij helpen u enorm graag verder.