Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Sanitair

Sanitair

Badkamerinspiratie showcase

Bekijk hier onze badkamer showcase of kom eens langs bij ons in de showroom. De foto’s zijn een weergave van de mogelijkheden van badkamers en merken waar wij over beschikken in ons ruime assortiment sanitair, badkamer en tegelvloeren. Bij Syro Stone uit Emmeloord vindt u genoeg badkamerinspiratie en kunt u vrijblijvend met ons de vele mogelijkheden bespreken om uw droombadkamer te realiseren. Uiteraard profiteert u van een gratis 3D ontwerp van uw badkamer, persoonlijk advies door kundige medewerkers en professionele montage van uw gloednieuwe badkamer. Een eigen wellness paradijs waar u lekker kunt ontspannen en dat in uw eigen huis. Wie wil dat nou niet?

Badkamerinspiratie in onze showroom in Emmeloord

In onze showroom langs de A6 in Emmeloord hebben wij verschillende badkameropstellingen ter bezichtiging staan. Zodoende kunt u een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook met ons vrijblijvend een gesprek aangaan waarbij wij u zo goed mogelijk adviseren. Syro Stone kan een gratis 3D ontwerp voor u maken zodat u kunt zien dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Uw droombadkamer is dan ook binnen handbereik voor een zeer scherpe prijs. In onze catalogus is al een groot gedeelte van de beschikbare opties opgenomen. Voor meer opties of variatie mogelijkheden kom eens langs in onze showroom. We helpen u graag verder zodat uw droom wordt verwezenlijkt.

Onze merken

Bij Syro Stone werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. We zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van onze merken zeer hoog is. Door de jaren heen hebben onze producten zich dit ook reeds bewezen. Zodoende kunnen wij deze hoge kwaliteit weer garanderen. Hierdoor wordt het woongenot verhoogd en garantiegevallen geminimaliseerd. Met onze eigen monteurs met jarenlange ervaring, garanderen wij eveneens een hoge kwaliteit op de installatie. Hierdoor kun je direct genieten van de nieuwe badkamer.

Dit zijn de merken waarmee wij werken:

Persoonlijk advies

Bij Syro Stone bent u niet een nummer. Wij houden van contact en u zult bij ons ook enkel kundig personeel tegenkomen. Door onze korte lijnen heeft u een aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij geloven dat u met persoonlijk advies en direct contact verder komt. In onze showroom beantwoorden de specialisten al uw vragen over onze producten maar ook over de bijpassende accessoires. Daarnaast kunt u heel veel producten zelf uitproberen. Hoe gaat die lade open of heeft die toiletzitting ‘soft-close’ technologie? We hebben helaas niet alles op voorraad in onze badkamerwinkel, maar er is voldoende keuze om u in ieder geval verder te helpen.