Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Contact

Onze showroom is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Woensdag en donderdag werken wij alleen op afspraak.

Voor de verbouwing van uw badkamer of vloer kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom of u kunt vrijblijvend binnen lopen.

Voor een afspraak belt u met 0527 239 068

Contact Syro Stone, wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden en staan voor u klaar om u in al uw wensen te voorzien. Of het nu gaat om een renovatie of de installatie van een nieuwe badkamer of toilet, uw tegelvloer of vloerverwarming, wij hebben een zeer ruime keus Tegels en ervaren tegelzetters. We plaatsen ook vloerverwarming en adviseren u hier graag over.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies over tegels en/of sanitair, kom dan vrijblijvend langs en wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de mail of telefonisch. Ook kunt u gebruik maken van ons contact formulier. Wij zullen er alles aan doen om zo spoedig mogelijk een reactie terug te sturen. Heeft u liever persoonlijk contact bezoek ons in Emmeloord en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

DESKUNDIG ADVIES NODIG?

Maak een afspraak via onderstaand formulier en wij contacten u zo spoedig mogelijk voor een bevestiging.

Telefonisch of via mail kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat we een passende afspraak kunnen maken op de gewenste datum, zodat we tijd voor u hebben om al uw wensen door te nemen.

Openingstijden:

Dinsdag, vrijdag open van 10 tot 17:00
Zaterdag open van 10 tot 16:00
Zondag: gesloten

Woensdag en donderdag op afspraak geopend