Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Installatie & Montage

Installatie & Montage

Syro Stone installatie en montage verzorgt ook voor u de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Hierdoor wordt u van A tot Z ontzorgd en wordt alle zorg door ons uit handen genomen. Indien gewenst kunt u lekker op vakantie gaan wanneer wij in de tussentijd uw badkamer vernieuwen.

Syro Stone is met eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. U kunt uw budget maar één keer uitgeven en daarom moet een verbouwing, nieuwbouw of renovatie in één keer goed gebeuren. Laat badkamerrenovatiewerk enkel door erkende bedrijven uitvoeren. Met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat. We houden niet van dubbel werk en denken daarom eerst goed na voordat we aan de slag gaan. Wij gaan wel net zo lang door totdat u een glimlach op uw gezicht heeft. Dan zijn wij dat pas namelijk ook.

Onze kundige installateurs komen vanuit onze eigen onderneming. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit, zijn ze zorgvuldig en weten wij zeker dat ze voor u door het vuur zullen gaan.

Zaken waarmee zij rekening houden met de verbouwing zijn:

U kiest voor Syro Stone omdat

Voorgaande bewoners hebben voor Syro Stone gekozen om de volgende redenen:

Onze werkzaamheden

U kunt ons als installatiebedrijf inschakelen voor:

Onze regio

Syro Stone is in verschillende regio’s actief. U kunt ons vinden in natuurlijk Emmeloord. Maar ook in

Almere  Dronten  Heerenveen  Kampen  Lelystad  Meppel  Wolvega  Friesland Groningen  Zwolle

Onze mensen zijn enkel erkende badkamer installateurs.