Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Zwolle

De voordeligste badkamers van Zwolle en omgeving

Badkamers Zwolle

Bent u op zoek naar voordelige badkamers en woont u in Zwolle en omgeving? Syro Stone in het adres in uw omgeving voor een nieuwe badkamer. Bezoek eens onze showroom in Emmeloord en laat u lekker inspireren.
Wij geven u graag vrijblijvend en deskundig advies. Wanneer wij uw wensen in kaart hebben gebracht, krijgt u, indien gewenst, een voorstel op maat. Bovendien kunnen wij voor u gratis een 3D ontwerp verzorgen. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Dat is uiteraard wel zo prettig.

Wanneer u een nieuwe badkamer laat plaatsen, is de kans aanwezig dat u overlast zult ervaren. Bij Syro Stone proberen wij deze overlast altijd zo laag mogelijk te houden.

Elke dag werken wij aan ons motto ‘De zekerheid van kwaliteit’. Wij worden blij van een glimlach op uw gezicht. Hierbij gaan wij net zo lang door totdat dit is gelukt. Onze badkamers, toiletruimtes en tegelvloeren worden enkel gelegd met de beste materialen en vakmanschap. Hierin doen wij geen concessies. Ook leveren wij dit tegen een scherpe prijs. Wist u bijvoorbeeld al dat we een complete badkamer kunnen realiseren voor nog geen 3000 euro?

De nieuwe showroom in Emmeloord

Onze showroom is gevestigd aan de Constructieweg op het industrieterrein ‘De Munt’ in Emmeloord. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken via de N50. Onlangs hebben wij onze showroom compleet vernieuwd. Onze showroomvloer bestaat uit vele soorten vloertegels. Zodoende kunt u de nodige inspiratie opdoen en bekijken welke tegels het beste bij u passen. Naast een breed scala aan vloertegels hebben wij ook diverse complete badkamer opstellingen in onze showroom staan. Hier vindt u verschillende soorten wandtegels, vloertegels en alle andere sanitairbenodigdheden. Hiermee geven wij u een goede impressie van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitair. Neem gerust eens een kijkje op onze website, in onze catalogus of laat u inspireren in onze showroom. Onze showroom beschikt over een assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen.

Denk eens aan douchecabinestoiletten, een badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Zwolle en de wijde omgeving zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen te achterhalen en u vrijblijvend alle relevantie informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Bij ons heeft u 1 aanspreekpunt en 1 garantieadres. Zodoende weet u voor de tijd waar u aan toe bent. Daarnaast verzorgen wij alles voor u. Van advies en sloopwerkzaamheden tot de installatie en oplevering.

Voor de tijd krijgt u een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Zwolle? Dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Groningen, Kampen, Meppel en onder andere Steenwijk zijn u reeds voorgegaan.

Alles weten over onze vloertegels? Kijk dan eens hier!

Wij verwelkomen u graag. ☕

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)