Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aanleggen nieuwe badkamer

Aanleggen nieuwe badkamer door specialist Syro Stone

Aanleggen nieuwe badkamerVindt u het nou eindelijk tijd om een droom badkamer in uw huis te realiseren? En bent u hiervoor nog op zoek naar een badkamer speciaalzaak die dit voor zeer competitieve prijzen voor u kan doen? Dan bent u op de website van specialist Syro Stone op de juiste plek. Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar dé specialist op het gebied van het aanleggen van de droom badkamers en strakke tegelwerken voor onze klanten. En hierbij kunt u rekening houden met de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken namelijk alleen maar producten van de beste merken, zoals Geberit, Plieger en Sphinx. Wilt u meer weten over Syro Stone? Lees voor meer informatie de pagina hieronder verder, of kijk eens verder op onze home pagina.

Laat een prachtige nieuwe badkamer aanleggen door de experts van Syro Stone

Bij ons kunt u rekenen op de beste advies en de hoogste kwaliteit wanneer u een badkamer door ons laat aanleggen. Wij zorgen voor super strak tegelwerk. Ook zorgen wij voor goede ventilatie zodat schimmelvorming makkelijk tegen wordt gegaan. Wij zullen al uw zorgen van u ontnemen en de montage van A tot Z verzorgen. Wij houden ook goed rekening met overlast en proberen dit zo veel mogelijk te beperken voor u en uw buurt. U kunt op onze website al enkele projecten vinden voor inspiratie. En ook bent u altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Hier zorgen wij ook voor een vrijblijvend en gratis 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. Wilt u verder nog meer weten over Syro Stone, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Ook op onze Facebook vindt u onze meest recente projecten. Voor vragen kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze contact gegevens onderaan de website.