Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Baden

Baden

Is uw badkamer toe aan een nieuw bad of wilt u uw badkamer uitbreiden met een bad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over een ruim assortiment vrijstaande baden, ligbaden, zitbaden en zelfs whirlpools. Ons ruime assortiment ligbaden zijn te leveren in vele verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor een hoekbad, duobad, instapbad en standaard ligbaden.

Indien u ervoor kiest om een ligbad aan te schaffen is het van belang dat u goed nadenkt over de eisen waaraan het bad moet voldoen. Een kleine badkamer vraagt natuurlijk om meer vindingrijkheid en handigheid om deze te kunnen realiseren. Kom daarom voor specifieke wensen bij ons langs in de showroom om uw mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij kunnen dit in ons 3D programma keurig voor u uittekenen, zodat u jarenlang kunt blijven genieten van uw badkamer. Eventuele plaatsing door een professionele monteur is uiteraard ook mogelijk.
Onze kwaliteitsbaden worden getest met strenge controles. Er worden zowel kwaliteitscontroles als duurzaamheidscontroles uitgevoerd op onze baden. Een bad van acryl heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat deze oersterk zijn. Daarnaast voelen ze ook nog eens extra stevig aan.
Massieve vrijstaande baden worden uit een stuk gegoten. Hierdoor ontstaan er geen lelijke naden waar ook nog eens vuil achter kan blijven hangen.

Onze tip voor een bad

Een glanzend bad kunt u het beste schoonmaken met water en zeep of een stoomreiniger. Gebruik geen zeep met schuurmiddel waardoor krassen kunnen ontstaan. Daarnaast raden we aan om ongeveer één keer per jaar het bad te behandelen met een (auto)was. Hierdoor wordt de top laag behandeld waardoor de waterafstotende werking wordt bevorderd. Daarnaast bestaat de kans dat kleine krasjes en matte oppervlakten worden hersteld. Dit zal de levensduur van uw bad aanzienlijk verlengen.

Kranen

Bij een bad hoort natuurlijk een goede, mooie en stijlvolle kraan. Met een mooie kraan zorgt u ervoor dat uw badkamer nét dat beetje extra krijgt. Alle kranen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit.

Bij Syro Stone hebben we vele soorten kranen. Zo kunt u kiezen uit regendouches, douchekranen, douchecombinaties, badkranen en inbouwkranen. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit gepolijste kranen, verchroomde kranen. Volop keuze dus. In onze showroom in Emmeloord helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Voor kranen en andere sanitair wensen voor uw toilet of badkamer gaat u naar Syro Stone. Kom langs in onze showroom of bestel gemakkelijk online. Voor ieder wat wils, elk budget kan slagen bij ons. Goedkoop, voordelig en goede kwaliteit op alle sanitairproducten.

Bij Syro Stone vindt u een groot assortiment kranen. Van goedkope en voordelige kranen tot luxe merken. Ook beschikt ons assortiment over badkamerkranen, wastafelkranen, regendouches en andere producten om uw badkamer of toilet compleet te maken. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kraan, badkamer of toilet. Al onze producten zijn niet alleen goedkoop en voordelig, maar ook nog eens duurzaam.