Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer laten ontwerpen door Syro Stone

Badkamer laten ontwerpen

Badkamer laten ontwerpen door Syro Stone 

Badkamer laten ontwerpenUw badkamer kunt u laten ontwerpen door Syro Stone. In onze uitgebreide showroom vindt u genoeg inspiratie voor een mooie badkamer. Wij bieden u het totaal pakket aan. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken. Ook hebben wij hier complete badkamer opstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van zeer deskundig advies. Daarnaast maken wij ook graag een 3D tekening van uw badkamer.

Bij Syro Stone vindt u alles dat u nodig heeft om uw droom badkamer te realiseren. Wij merken uitsluitend met A merken en daardoor kunnen wij u garanderen dat onze producten van zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast hebben onze producten dit door de jaren heen ook al vaak bewezen. In onze showroom bieden wij u graag een deskundig advies en kunt u door ons uw badkamer laten ontwerpen. 

Uitgebreide showroom van Syro Stone 

Als u door Syro Stone uw badkamer wilt laten ontwerpen is het natuurlijk belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij deze graag. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom. Voor ieder budget kunnen wij een complete badkamer realiseren. Hier hoort natuurlijk ook een mooie tegelvloer bij. Daarvoor kunt u ook terecht bij Syro Stone. Onze tegelvloeren hebben een mooie uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Hierin heeft u diverse mogelijkheden. 

Wanneer u door Syro Stone uw badkamer wilt laten ontwerpen, verzorgen wij ook graag de installatie en montage hiervan. Als u vast inspiratie op wilt doen, kunt u ook vast een kijkje nemen naar inspiratie badkamers op onze website of bekijk onze geleverde projecten. Wij ontvangen u graag in onze showroom. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan mag u altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!