Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Badkamer met Sunshower – Vitamine D tijdens het douchen

Gepubliceerd op:

Geniet jij ‘s ochtends of ‘s avonds van een warme douche? Douchen geeft een heerlijk gevoel, reinigt je helemaal en is goed voor de bloedsomloop en spieren. Perfect, zou je denken, maar het kan nog beter! Met de Sunshower profiteer je tijdens het douchen van de voordelen van de zon!

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is de slimme oplossing voor jouw badkamer. Hierdoor profiteer je het hele jaar door van de positieve effecten van de zon. Met de vernieuwde Sunshower PLUS ontvang je zowel infrarood- als slim gedoseerd uv-licht tijdens het douchen. Zo geniet je extra van het douchen en begin je vol energie aan je dag!

Voordelen van een Sunshower

Douchen met een Sunshower heeft verschillende voordelen. Zonlicht heeft bijvoorbeeld een positief effect op je welzijn, energie en slaapritme. Infrarood licht zorgt voor een betere bloedsomloop en helpt om afvalstoffen sneller af te voeren. Bovendien is het goed voor spierherstel en geeft het een heerlijk ontspannen gevoel.

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat het niet goed is om de hele dag in de zon te zitten, maar te weinig zonlicht is ook niet goed voor je. Met de Sunshower ontvang je dagelijks laag-gedoseerd uv-licht. Dit draagt bij aan de natuurlijke aanmaak van vitamine D en een efficiënter immuunsysteem.

Hoeveel energie kost een Sunshower?

Vraag je je af of een Sunshower in de badkamer niet ontzettend veel energie kost? Het antwoord is nee! Een Sunshower kost naar schatting op jaarbasis slechts €12,-, wat ongeveer net zoveel energie is als een waterkoker. Als je zonnepanelen hebt, kost de Sunshower je zelfs nog minder!

Zijn er verschillende soorten Sunshowers?

Ja, er zijn Sunshowers verkrijgbaar in verschillende maten en types. De Sunshower One bijvoorbeeld, biedt alleen infraroodlicht, terwijl de PLUS ook uv-licht afgeeft. Daarnaast zijn er diverse kleuren en formaten beschikbaar, en er is zelfs een speciale hoek-Sunshower voor in de douche.

Is de Sunshower veilig?

Ja, de Sunshower is ontwikkeld om veilig te gebruiken. Het is een waardevolle toevoeging aan je doucheroutine. Om veilig gebruik te maken van de Sunshower zijn er diverse voorzorgsmaatregelen. Zo wordt er bij aanschaf van een Sunshower een brilletje meegeleverd om onnodige oogschade te voorkomen. Verder wordt aangeraden om de Sunshower op een afstand van 30-50 cm te gebruiken, zodat je op een veilige en verantwoorde manier vitamine D opbouwt en een gezonde kleur krijgt. Als laatste is het belangrijk om je huidtype te controleren; de Sunshower is geschikt voor huidtypes 2 tot 6.

Een Sunshower in jouw badkamer

Een Sunshower kan in principe in elke badkamer worden geïnstalleerd, maar dit vergt wel de nodige voorbereiding. Het is belangrijk om de bedrading veilig en netjes weg te werken achter de tegels. Daarom is het plaatsen van een Sunshower het meest geschikt bij de aanleg van een nieuwe badkamer of bij een grootschalige renovatie van de huidige badkamer.

Sunshower bij Syro Stone in Emmeloord

Syro Stone is een officiële dealer van Sunshower. Onze ervaren monteurs zijn volledig bekend met de installatie van de Sunshower. Wil je graag een Sunshower in jouw nieuwe badkamer? Dan is Syro Stone dé plek in Emmeloord waar je moet zijn!

Voor deze blog is informatie gebruikt van Sunshower Europe.