Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer montage Dronten

Badkamer montage Dronten door Syro Stone

Badkamer montage DrontenBent u op zoek naar een bekend adres voor het laten monteren in de omgeving van Dronten? Dan bent u bij specialist Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone is namelijk al meer dan vijftien jaar ervaren met het verzorgen van prachtige badkamers en super strakke tegelvloeren bij onze klanten. En dit doen wij samen met onze team van ervaren specialisten en producten van de meest hoogwaardige merken. Denkt u hierbij aan top merken als Plieger, Sphinx, Geberit en nog veel meer. Wij bieden ruime badkamerartikelen aan, maar ook badkameropstellingen, toiletopstellingen en veel verschillende en unieke tegelvloeren. Op onze website kunt u alvast projecten vinden van tegelvloeren en badkamerprojecten die wij hebben geleverd bij onze klanten. Wilt u de badkamer montage in Dronten laten verzorgen door het team van Syro Stone? Bekijk dan eens onze website om een afspraak te maken.

Laat de badkamer montage in Dronten verzorgen door het team van Syro Stone

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Daarom doen wij altijd onze uiterste best met het verzorgen van een nieuwe droombadkamer bij u thuis. U kunt bij ons rekenen op super strak tegelwerk, en uitstekend geïnstalleerd sanitair. Ook houden wij rekening met goede ventilatie in uw badkamer, om schimmelvorming tegen te gaan. Wij houden zo veel mogelijk rekening met eventuele overlast voor u en uw buurt, en zullen dit zoveel mogelijk te beperken. Bent u benieuwd naar de badkamer die u bij u thuis kunt verwachten? U kunt op onze home pagina in een 360 graden view rondkijken in onze showroom. Ook bent u altijd welkom op onze showroom. Een afspraak kunt u eenvoudig maken via onze contact gegevens of de contact formulier.

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Op onze Facebook pagina plaatsen wij onze meest recent geleverde projecten.