Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer montage Flevoland

Badkamer montage Flevoland van Syro Stone

Badkamer montage FlevolandVindt u dat uw badkamer aan vervanging toe is? En wilt u nu een echte droombadkamer laten realiseren in uw huis? Dan bent u bij specialist Syro Stone aan het juiste adres! Syro Stone is namelijk een ervaren specialist op het gebied van  badkamer en tegel montages bij onze klanten. Al meer dan twintig jaar zijn wij hét adres hiervoor in Emmeloord en omgeving. Met onze eigen team van ervaren monteurs doen wij onze uiterste best om een prachtig eindresultaat te realiseren bij onze klanten. Wij kunnen u dit garanderen door middel van onze producten van hoge kwaliteit. Wij verkopen namelijk exclusief sanitaire producten van A-merken. Denkt u hierbij aan bekende merken als Grohe, Sphinx, Geberit en nog veel meer. Wilt u meer weten over een badkamer montage van Syro Stone? Lees dan hieronder verder!

Laat de badkamer montage verzorgd worden door de ervaren monteurs van Syro Stone

Wij garanderen u een prachtige badkamer die langdurig meegaat en er mooi uit blijft zien. Wij zorgen namelijk voor super strak tegelwerk en voor uitstekend geïnstalleerd sanitair. Daarbij zorgen wij er ook voor dat er genoeg ventilatie zal zijn om schimmelvorming tegen te gaan. En met de sanitaire producten van exclusief de beste merken weet u zeker dat u heel lang van uw nieuwe badkamer kunt blijven genieten. Wellicht heeft u al een idee van hoe u wilt dat de badkamer eruit komt te zien. Voor meer inspiratie kunt u altijd onze website of onze Facebook pagina raadplegen. Hier vindt u namelijk foto’s van onze meest recente projecten die wij bij onze klanten hebben uitgevoerd. En uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom in Emmeloord. U vindt daar onze brede assortiment van allerlei sanitaire producten en meer. De koffie staat al voor u klaar!