Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer montage door Syro Stone

Een badkamer montage laten uitvoeren?badkamer montage

Bij Syro Stone kunt u een nieuwe badkamer montage laten uitvoeren van de beste kwaliteit. En dit ook nog is voor een voordelige concurrerende prijs! Syro Stone is al meer dan 20 jaar dé expert die u zoekt voor uw installatie en montage van een nieuwe badkamer of tegelvloer. Wij bieden eigenhandige ervaren monteurs en vakkundige installateurs voor een geweldig eindresultaat. Wij zijn pas blij wanneer u een glimlach op uw gezicht heeft. Met de montage van een nieuwe badkamer houden wij rekening met een goede ventilatie tegen schimmelvorming. Ook zullen wij proberen zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor u en uw buurt.

Een badkamer montage van Syro Stone

Syro Stone garandeert u een geweldig eindresultaat wanneer u ons uw nieuwe badkamer laat installeren. Wij gebruiken alleen A-merken met het installeren van een nieuwe badkamer. Wanneer ubadkamer montage op zoek bent naar een compleet nieuwe badkamer regelen wij dit voor u van A tot Z. Voor wat inspiratie kunt u onze website raadplegen. Zie hier al enkele voorbeelden van onze badkamerprojecten. Op onze Facebook pagina kunt u ook allerlei verschillende eindresultaten vinden van onze projecten. Bad(kamer)meubels komen in veel verschillende stijlen. Toiletten en douches komen in alle soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een douchecabine of een inloopdouche. Om de beste keuze te maken voor uw nieuwe badkamer raden wij u aan een bezoekje te nemen in onze showroom. Wij bieden een ruim assortiment aan waar u zeker zult vinden wat u zoekt.

Meer informatie

Bekijk voor alle informatie over Syro Stone en onze projecten onze webpagina. U kunt bij ons een gratis en vrijblijvende afspraak plannen. Hierbij krijgt u zelfs een gratis 3D ontwerp. Vul het formulier hier in. Voor onze contactgegevens kunt u onderaan de pagina kijken. We helpen u graag verder!