Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer renovatie Flevoland

Badkamer renovatie Flevoland door Syro Stone

Badkamer renovatie FlevolandIs uw badkamer onderhand gedateerd, en vindt u het nu wel eens tijd voor een complete renovatie van uw badkamer in uw huis in Flevoland? Dan helpen wij van badkamerspeciaalzaak Syro Stone u hierbij enorm graag verder! Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar ervaren met het verzorgen van een nieuwe tegelvloer of een compleet nieuwe droom badkamer bij onze klanten. Door onze vele ervaring en het exclusieve gebruik en verkoop van producten van hoogwaardige merken kunt u bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit van uw nieuwe badkamer. Bij ons krijgt u het totaal pakket aangeboden. Zo geven wij u advies voor uw nieuwe badkamer en zullen wij het ook in uw huis realiseren. Onze ervaren monteurs gaan graag bij u thuis aan de slag. Voor meer over een compleet nieuwe badkamer verzorgd door Syro Stone leest u hieronder verder.

Op onze website vindt u inspiratie voor uw badkamer renovatie van Syro Stone in Flevoland

U vindt op deze pagina namelijk meerdere projecten die wij geleverd hebben aan onze klanten. En ook op onze Facebook kunt u de meest recente geleverde projecten terugvinden. Zo krijgt u alvast een goede impressie van wat u kunt verwachten van Syro Stone. Ook raden wij u bij onzekerheid sterk aan om eens langs te komen in onze showroom in Emmeloord. Hier vindt u onze complete aanbod en assortiment van sanitaire producten en complete badkameropstellingen. Daarbij bieden wij u ook graag een gratis en vrijblijvende 3D ontwerp aan voor uw nieuwe badkamer. Wanneer alles voor de nieuwe badkamer geregeld is, gaan onze ervaren monteurs bij u thuis aan de slag. Zij zullen zorgen voor uitstekend geïnstalleerd sanitair en super strak tegelwerk. Ook hoeft u zich niet zorgen te maken om schimmelvorming, omdat uw nieuwe badkamer voorzien wordt van goede ventilatie.

Contacteer ons op de contact pagina voor een afspraak met Syro Stone!