Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Een badkamer renovatie laat u doen door Syro Stone

Vindt u het tijd voor een badkamer renovatie?badkamer renovatie

Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres! Syro Stone is al meer dan 20 jaar dé specialist in een installeren en renoveren van uw badkamer. Syro Stone bevindt zich in Emmeloord. Maar wij leveren badkamerrenovaties en -installaties ook in Friesland, Groningen, Zwolle en nog veel meer plaatsen. Naast een renovatie van uw badkamer hebben wij ook veel meer andere werkzaamheden, die u hier kunt vinden. Wij nemen bij een badkamer renovatie al uw zorgen in onze handen. Er wordt voor gezorgd dat het renovatieproces van A tot Z zo soepel mogelijk verloopt.

Uw badkamer laten renoveren door Syro Stone

Wanneer uw badkamer een renovatie ondergaat door Syro Stone, bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Wij bieden onze eigen kundige en ervaren installateurs aan. De materialen en onderdelen gebruikt in de renovatie van uw badkamer zijn van de beste A-merken op de markt. Wanneer we uw badkamer renoveren houden wij rekening met een goede ventilatie tegen schimmelvorming. badkamer renovatieOok zullen wij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk (geluids)overlast ontstaat bij het renoveren van uw badkamer. Bent u benieuwd hoe uw badkamer eruit komt te zien? Wij hebben enkele voorbeelden van badkamerprojecten op onze pagina. Naast onze pagina hebben wij ook erg veel eindresultaten van projecten die we op onze Facebook pagina plaatsen. Voor het beste beeld van uw nieuwe badkamer raden wij u echter aan om een keer langs te komen in onze showroom.

Meer informatie

Voor meer info over de renovatie van uw badkamer of andere werkzaamheden kunt u onze website raadplegen. U kunt op onze pagina gratis en vrijblijvend een afspraak maken. Hier krijgt u zelfs een gratis 3D ontwerp bij. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina. Wij raden het aan om een keer langs te komen in onze showroom voor een goede kijk voor uw nieuwe badkamer. We helpen u graag!