Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer showroom Emmeloord bij Syro Stone

Badkamer showroom Emmeloord

Badkamer showroom Emmeloord bij Syro Stone 

Badkamer showroom EmmeloordIn Emmeloord vindt u de badkamer showroom van Syro Stone. Heeft u inspiratie nodig voor uw badkamer? Wij bieden u een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken. Daarnaast hebben wij in onze badkamer showroom in Emmeloord complete badkamer opstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Al het sanitair staat overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en ook overal in kunt kijken. De kwaliteit van onze producten is zeer hoog. Wij werken namelijk uitsluitend met A merken. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij voor u klaar om u een uitgebreid advies te geven en met u mee te denken. Kwaliteit en service zijn bij Syro Stone van groot belang. Dit bieden wij u graag in onze badkamer showroom in Emmeloord. Voor ieder budget is er bij ons wel een complete badkamer te realiseren. Naast deskundig advies kunnen wij ook voor u een gratis 3D ontwerp maken. 

De installatie en montage van uw badkamer 

Bij een mooie badkamer hoort natuurlijk ook een nieuwe tegelvloeren. Daarom bieden wij u ook genoeg inspiratie als het gaat om tegelvloeren. De tegels hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn tegelvloeren heel geschikt voor het toepassen van vloerverwarming. In onze badkamer showroom in Emmeloord hebben we verschillende tegels verspreid over de vloer. Zo kunt u een indruk krijgen van de vele verschillende mogelijkheden. Wij bieden uw droomvloer aan voor een zeer scherpe prijs. 

Syro Stone verzorgt ook graag de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Wij zorgen ervoor dat een verbouwing, nieuwbouw en renovatie in één keer goed uitgevoerd wordt. Met de vakkundige installateurs van Syro Stone bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Wij zien u graag in onze showroom. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met een mooie badkamer. 

Neem contact met ons op!