Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamer tegel vloer

badkamer tegel vloerBadkamer tegel vloer van Syrostone

Vindt u het een mooie tijd voor een nieuwe tegel vloer in uw badkamer? Dan kan Syrostone u perfect helpen! Wij hebben een enorm assortiment van badkamerartikelen, waaronder tegelvloeren. Daarbij hebben wij ook veel ervaring in het aanleggen van tegelvloeren in de badkamers van onze klanten. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van een badkamer voor onze klanten. Dit doen wij aan de hand van onze professionele en ervaren monteurs.

Een badkamer laten renoveren met tegel vloer van Syrostone

U bent gegarandeerd van de beste kwaliteit wanneer u uw nieuwe badkamer tegel vloer bij Syrostone besteld. Wij hebben namelijk alleen maar tegel badkamer tegel vloervloeren van de beste merken. Denkt u hierbij aan Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Onze tegel vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Op onze website kunt u veel projecten zien die wij bij onze klanten hebben uitgevoerd. Hier ziet u bijvoorbeeld al onze badkamer projecten. Zo leggen wij nieuwe tegel vloeren aan of renoveren wij de complete badkamers van onze klanten. Wanneer wij een tegel vloer bij u aanleggen kunt u rekening houden met uitstekend geïnstalleerd sanitair. Wij zorgen voor super strak tegelwerk en een goede ventilatie tegen schimmelvorming. En natuurlijk houden wij rekening met u en uw buurt. Wij zullen zo goed mogelijk de (geluids)overlast proberen te beperken.

Meer informatie over Syrostone

Wanneer u uw badkamer tegel vloer door ons laat aanleggen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld lekker op vakantie gaan terwijl wij uw badkamer renoveren. Heeft u interesse, of heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina of door hier te klikken. Zo bent u ook altijd welkom in onze showroom. Wist u trouwens dat u een gratis 3D ontwerp kunt aanvragen? Ook dit doet u op de contact pagina. Bekijk ook eens onze Facebook!