Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamerrenovatie Emmeloord

Badkamerrenovatie Emmeloord verzorgd door Syro Stone

Badkamerrenovatie EmmeloordBent u toe aan een prachtige nieuwe badkamer in uw woning? Laat de volledige badkamerrenovatie in Emmeloord over aan de ervaren specialisten van Syro Stone. Syro Stone heeft namelijk alles in huis om een droom badkamer te realiseren. Wij verzorgen zowel nieuwe tegelvloeren als badkamers bij onze klanten. Dit doen wij al meer dan vijftien jaar lang. Onze brede ervaring samen met onze producten van de beste merken zorgen ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit kunnen verwachten. Wij verkopen namelijk exclusief producten van top merken als Sphinx, Geberit, Plieger en meer. Wanneer u de badkamerrenovatie door ons laat verzorgen, zullen wij u van A tot Z ontzorgen. Ook kunt u bij ons rekenen op zeer deskundig advies. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een nieuwe badkamer in Emmeloord? Bekijk dan eens onze website voor meer over Syro Stone.

Syro Stone verzorgd graag de gehele badkamerrenovatie bij u thuis in Emmeloord

Op onze website kunt u veel verzorgde projecten vinden die wij bij onze klanten hebben uitgevoerd. Aan de hand van de projecten kunt u alvast een impressie krijgen van uw nieuwe badkamer. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag. Bij ons kunt u rekenen op uitstekend geïnstalleerd sanitair. Ook zorgen wij voor goede ventilatie om schimmelvorming tegen te gaan. U kunt ook altijd rekenen op super strak tegelwerk. Omdat wij weten dat u en de omgeving niet houden van de geluidsoverlast bij de renovatie, proberen wij dit zoveel mogelijk te beperken. Wilt u meer inspiratie voor uw nieuwe badkamerrenovatie? U kunt onze Facebook raadplegen voor de meest recente verzorgde projecten. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Emmeloord. Hier krijgt u een vrijblijvende 3D tekening van uw nieuwe badkamer.

U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina.