Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Almere

BADKAMERS IN ALMERE EN OMGEVING

Bezichtig badkamers in de regio van Almere

Ook woonachtig in Almere en zoekt u een nieuwe badkamer van betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete droombadkamer naar uw eigen wensen? Maak samen met deskundigen een gratis 3D ontwerp.
Kom dan eens langs in onze showroom in Emmeloord. Via de A6 zijn we heel gemakkelijk bereikbaar op nog geen uurtje vanaf Almere! Bij aankomst trakteren wij u graag op een lekkere kop koffie, indien gewenst een offerte op maat en een duidelijk 3D ontwerp. Vanzelfsprekend geven wij u vrijblijvend advies over de mogelijkheden en wat het beste bij u past. Door heldere afspraken komt u nooit voor verrassingen te staan.
Gaat u voor een klassieke, landelijke of een moderne badkamer?

Bekijk onze vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden langs de A6 in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels. Dit voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. De showroom wordt regelmatig vernieuwd zodat we u de nieuwste trends kunnen blijven presenteren. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Almere en omgeving zijn u reeds voorgegaan naar onze showroom.

Niet voor niets is onze slogan “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen, vakmanschap en ook nog eens tegen hele scherpe prijzen.

Advies op maat

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? En voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en de gehele oplevering. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Almere dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Dronten, Lelystad, Emmeloord, Urk maar ook uit Almere zijn u inmiddels al voorgegaan.

De koffie staat voor u klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)