Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Dronten

Syro Stone: de sanitairexpert in Dronten en omgeving

Badkamers in Dronten

Wilt u een nieuwe badkamer en komt u uit Dronten? Syro Stone biedt voordelige badkamers van hoge kwaliteit. Voor een complete badkamer en sanitairinrichting bent u bij Syro Stone aan het goede adres. In onze showroom in Emmeloord voorzien wij u graag van een goede kop koffie. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht bieden wij een een helder 3D ontwerp. Uiteraard krijgt u geheel vrijblijvend advies. Hierdoor ontstaan er geen verrassingen. Naderhand ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor uw nieuwe sanitair.

Onze doelstelling is ‘De zekerheid van kwaliteit’, hier staan wij elke dag voor op om het hoogst haalbare te realiseren. De badkamers, sanitair, toiletten en vloeren worden gemaakt met het beste materiaal, vakmanschap en voor voordelige prijzen.

Bekijk onze vernieuwde showroom

Onze showroom is gevestigd in Emmeloord. Tot voor kort hebben wij de showroom een complete make-over gegeven. Op de vloer vindt u verschillende soorten vloertegels waar onder houtlook tegels, antraciet tegels en keramische tegels. Deze hebben verschillende afmetingen denk aan vloertegels van 30×60 en vloertegels van 60×60. Maar uiteraard is nagenoeg elke afmeting mogelijk. In onze showroom vindt u ook complete badkamers en opstellingen in verschillende stijlen. Maar ook douches, toilet, badkamermeubels en baden. Hierdoor is er altijd wel een smaak die bij u past. Bovendien kunnen wij u een goede indruk geven van de huidige badkamer trends. Neem gerust een kijkje op onze website of in onze catalogus. Onze showroom bezoeken vinden wij natuurlijk ook leuk. Ons badkamerassortiment heeft betaalbare prijzen. Al vele klanten uit Dronten hebben de weg naar onze showroom gevonden.

Advies op maat

Wij gaan graag met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever 1 aanspreekpunt en 1 garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Met het concept Syro Stone Compleet staat u niet voor verrassingen. Wij verzorgen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Dronten, dan staan wij graag voor u klaar.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)