Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Flevoland

Van de badkamerwinkel uit Flevoland!

Bent op u op zoek naar badkamers in Flevoland van betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete badkamer naar uw eigen wens? Bezoek dan onze showroom in Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wel zo fijn.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

Bezoek onze vernieuwde showroom

Onze showroom is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd en compleet aangepak. Zo vindt u bij ons de nieuwste trends en ontwikkelingen in sanitairland. Op de vloer vindt u verschillende soorten vloertegels. We hebben onder andere:

Deze vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Veel voorkomende afmetingen zijn vloertegels van 60×60 en vloertegels van 30×60. Het mooiste resultaat hangt natuurlijk wel van de wensen en het type ruimte af. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo krijgt u een perfect totaalbeeld. Neem eens een kijkje op onze website of blader gerust door onze catalogus. Maar langskomen in onze showroom mag uiteraard ook. Op deze manieren kunt u het beste inspiratie op doen. Al vele klanten uit heel Flevoland zijn u voorgegaan en hebben de weg naar onze showroom.

Persoonlijk advies

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren. Uiteraard horen we hierbij graag uw wensen om tot een prachtig resultaat te komen.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres én voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Interesse in één van onze badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Flevoland dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Emmeloord, Urk, Dronten, Almere en Lelystad zijn u voorgegaan.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)