Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Joure

De voordeligste badkamerwinkel in de omgeving van Joure

Op zoek naar een nieuwe badkamer en woont u in Joure? Voor moderne badkamers droombadkamers gaat u naar Syro Stone. Kom gerust eens naar onze showroom in Emmeloord. Na uitgebreid advies kunt u indien gewenst een offerte op maat ontvangen, een gratis en helder 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Hierdoor is alles in één oogopslag helder.

Wij werken elke dag hard aan onze slogan ‘De zekerheid van kwaliteit’. Deze harde doelstelling realiseren we elke dag opnieuw. Zo worden onze badkamers gemaakt met de beste merken, goede materialen, vakmanschap en ook nog voor scherpe prijzen.

Onze vernieuwde showroom nabij Joure

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Joure zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Vrijblijvend advies op maat

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren. Hiervan kunnen wij alvast een voorproefje laten zien middels een gratis 3D ontwerp.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres én voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Joure dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Heerenveen, Wolvega en Sneek zijn u voorgegaan.

De koffie zetten wij alvast voor u klaar.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)