Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Kampen

De veelzijdigste badkamerwinkel van Kampen en omgeving

Woont u in Kampen en bent u op zoek naar een nieuwe en betaalbare badkamer? Of zoekt u een complete droombadkamer? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Emmeloord. Na uitgebreid de mogelijkheden te hebben besproken, voorzien wij u graag van een offerte op maat, een mooi 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Hierdoor is alles in één oogopslag helder.

‘De zekerheid van kwaliteit’, is onze slogan en hier werken wij elke dag hard voor. Om dit te realiseren werken wij enkel met goede merken, de beste materialen en met eigen deskundige mensen. Hierdoor doen wij geen concessies in kwaliteit en kunt u extra lang van uw badkamer genieten. Dit doen we ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs.

Bekijk onze vernieuwde showroom nabij Kampen

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Kampen zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Advies op maat

Graag gaan wij met u om de tafel zitten om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Kampen dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Zwolle, Meppel en Steenwijk zijn u voorgegaan.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)