Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Lelystad

De voordeligste badkamers voor Lelystad en omgeving

Woont u in Lelystad en bent u op zoek naar een voordelige complete droom badkamer geheel naar wens en alles erop en eraan? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en bekijk hier de vele sanitaire en badkamer mogelijkheden. Kunt u iets niet kunt vinden op onze website, dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. U bent van harte welkom! In de showroom bieden wij u de kans om uw droombadkamer te realiseren, of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk.

Een moderne badkamer van nu

Met een moderne badkamer van Syro Stone kan uw badkamer er voorlopig weer tegenaan. Momenteel hebben we een hele scherpe actie waarmee u uw badkamer kunt moderniseren. Voor nog geen 3 duizend euro bent u helemaal klaar. Uw badkamerrenovatie is in een kort tijdsbestek opgeleverd.

Vloertegels en tegelvloeren

Naast sanitair heeft Syro Stone ook keramische tegelskeramisch parket en natuursteen in haar assortiment. Hierdoor kleden wij de gehele ruimte aan en past alles mooi bij elkaar tot één geheel.

Badkamer advies

In de showroom kunnen wij vrijblijvend uw wensen bespreken en een gratis 3D ontwerp voor uw maken. Ook kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van advies tot installatie. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)