Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Meppel

Kom naar de showroom met de voordeligste badkamers voor Meppel en omgeving

Bent u op zoek naar een voordelige badkamer in Meppel en omgeving? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

Onze vernieuwde showroom in Emmeloord

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badmeubels of baden. Maar ook aan een uitgebreid assortiment aan vloertegels als keramisch parket en natuursteen. Al vele klanten uit Meppel zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Badkamer advies

In onze showroom in Emmeloord kunnen we vrijblijvend uw wensen bespreken en een geheel gratis 3D ontwerp voor u maken. Hierbij kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van vrijblijvend advies tot installaties. Bij de realisatie bieden wij u een scherpe en complete all-in prijs. Dit is inclusief de materialen en werkzaamheden. Zo staat u nooit voor verrassingen. Interesses in één van onze moderne badkamers? Bezoek onze mooie showroom in Emmeloord vrijblijvend.

Vrijblijvend advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij regelen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Meppel dan staan wij graag voor u klaar.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)