Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Steenwijk

Kom naar de voordeligste badkamerwinkel van Steenwijk en omgeving

Bent op u op zoek naar badkamers Steenwijk van betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

Een eigentijdse badkamer

Met een eigentijdse badkamer van Syro Stone kan uw badkamer er de komende jaren weer voorlopig tegenaan. Zo realiseert u al een nieuwe badkamer voor nog geen 3000 euro. Bovendien wordt de badkamer in een kort tijdsbestek opgeleverd. Zo heeft u zo min mogelijk overlast.

Vloertegels en tegelvloeren

Naast sanitair heeft Syro Stone ook keramische tegelskeramisch parket en natuursteen in haar assortiment. Hierdoor kleden wij de gehele ruimte aan en past alles mooi bij elkaar tot één geheel.

Bekijk onze vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit de omgeving van Steenwijk zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Badkamer advies

In de showroom kunnen wij vrijblijvend uw wensen bespreken en een gratis 3D ontwerp voor uw maken. Ook kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van advies tot installatie. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)