Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Urk

De voordeligste badkamerwinkel van Urk en omgeving!

Bent u woonachtig op Urk en op zoek naar badkamers van goede kwaliteit? Bent u op zoek naar uw droombadkamer? Bezoek dan eens onze showroom in Emmeloord. Nadat wij uitgebreid uw wensen in kaart hebben gebracht, verzorgen wij een op maat gemaakte offerte. Daarnaast is er de mogelijkheid om een gratis 3D ontwerp te laten maken van uw nieuwe badkamer. Uiteraard voorzien wij u van deskundig advies zodat alles goed matcht.

Neem gerust eens een kijkje op ozne website en bekijk de uitgebreide sanitaire en badkamer mogelijkheden. Wanneer u iets niet kunt vinden, horen we dat natuurlijk graag. Uiteraard bent u voor al uw vragen ook welkom in onze showroom. In onze showroom bieden wij u namelijk voldoende inspiratie om de gewenste badkamer te realiseren. Van landelijke tot klassieke en moderne badkamers, bij Syro Stone slaagt u altijd.

Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘De zekerheid van kwaliteit’. Hier werken we elke dag hard aan. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Om onze doelstelling te realiseren, werken we enkel met de beste merken, goede materialen en deskundige medewerkers. Bovendien, doen we dit ook nog voor een scherpe prijs.

Onze vernieuwde showroom in de NOP

Onlangs hebben wij onze showroom een complete make-over gegeven. Hierdoor kunnen wij u de nieuwste trends en ontwikkelingen laten zien. Onze showroom is gevestigd op de Munt in Emmeloord. In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen compleet betegeld met wandtegels en vloertegels. Denk aan badmeubelsbadendouches en toiletten. Ook vindt u alle sanitaire benodigdheden. Daarnaast vindt u in de open ruime verschillende soorten vloertegels als keramische tegelshoutlooktegels en natuursteen.
Nogmaals, neem gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom. Wij verwelkomen u graag. We hebben al vele badkamers mogen plaatsen op Urk.

Deskundig badkamer advies

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Welke stijl heeft bijvoorbeeld uw voorkeur? Maar ook, wat is uw behoefte en gezinssamenstelling. Staan jullie elke ochtend met zijn zessen in de badkamer of woont u alleen. Ook deze informatie is van belang voor bijvoorbeeld een dubbele wasbak et cetra. Nadat we alle informatie hebben verkregen, gaan we verder met de invulling.

Bij Syro Stone heeft u één aanspreekpunt en één adres voor de garantie. Hierdoor zijn er geen verrassingen achteraf. Bovendien verzorgen wij alles voor u. Van eventuele sloopwerkzaamheden tot de afwerking en oplevering. Ofwel van advies tot installatie. Bovendien proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken. Het liefst frist u uzelf natuurlijk op in uw eigen badkamer. Bij ons krijgt u 1 scherpe prijs voor alle werkzaamheden en de materialen. Dit noemen wij Syro Stone Compleet.

Interesse in een nieuwe badkamer van ons? Bezoek dan onze showroom om u lekker te laten inspireren en te informeren.

Woont u in de omgeving van Urk, dan staan wij graag voor u klaar.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)