Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Badkamers Wolvega

De voordeligste badkamerwinkel van Wolvega en de wijde omgeving

Woonachtig in Wolvega en bent u op zoek naar een voordelige complete droom badkamer? Een badkamer met alles er op en eraan en geheel naar wens? Dan is Syro Stone voor het goede adres. Neem een kijkje op onze website en ontdek de mooie en creatieve mogelijkheden voor sanitair en badkamers. Kunt u het iets niet vinden of wilt u meer informatie, dan bent u van harte welkom in onze showroom. In de showroom bieden wij u de mogelijkheid om uw droombadkamer te realiseren, of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk.

Bekijk onze vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Wolvega zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles voor u. Van slopen tot afwerken en opleveren. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Wolvega dan staan wij graag voor u klaar.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)