Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Dronten van Syro Stone

Badkamers Dronten

Badkamers Dronten van Syro Stone 

Badkamers DrontenBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het ontwerpen van badkamers in de omgeving van Dronten? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Syro Stone biedt u voordelige badkamers van hoge kwaliteit in de omgeving van Dronten. In onze showroom in Emmeloord staan wij voor u klaar. Hier voorzien wij u graag van een gedegen advies en kunnen ook een 3D ontwerp maken van uw droom badkamer. 

Onze doelstelling is ‘De zekerheid van kwaliteit’. De badkamers, sanitair, toiletten en vloeren worden gemaakt met het beste materiaal, vakmanschap en voor voordelige prijzen. In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen, toiletopstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Al het sanitair hebben wij overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en overal in kunt kijken. Ervaar zelf de kwaliteit van ons sanitair en onze tegelvloeren en laat u verbazen over de mogelijkheden bij Syro Stone. 

Kom langs in onze showroom en wordt voorzien van deskundig advies

Voor mooie badkamers nabij Dronten kunt u dus in onze showroom terecht. Bekijk ook alvast onze geleverde projecten. Ook vindt u op onze website een pagina waar u inspiratie kunt op doen voor badkamers nabij Dronten. Bij Syro Stone leveren we uitsluitend A-merken. Denk aan merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Ook verzorgen wij graag de installatie van uw volledig nieuwe badkamer. Syro Stone is met eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en wijde omgeving. 

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Kom gerust eens langs en wordt voorzien van deskundig advies onder het genot van een kop koffie! Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u altijd contact met ons opnemen. De medewerkers van Syro Stone staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.