Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Emmeloord

De voordeligste badkamerwinkel voor al uw badkamers in Emmeloord!

Badkamers Emmeloord

Bent op u op zoek naar badkamers in Emmeloord van betaalbare kwaliteit? Zoek je een complete badkamer naar uw dromen en eigen wens en ook nog eens in de buurt? Bezoek onze showroom in Emmeloord!
Ontvang een offerte op maat, een overzichtelijk en gratis 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zodoende is alles helder en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze kreet is ‘De zekerheid van kwaliteit’. Met deze doelstelling gaan we iedere dag aan het werk en staan we je graag mee te woord. Onze badkamers, toiletten, sanitair en vloertegels worden enkel gemaakt met de mooiste materialen, kundig vakmanschap en tegen voordelige prijzen.

Syro Stone vindt u aan de Constructieweg 15 in Emmeloord. Vanuit het centrum is onze showroom eenvoudig te bezoeken op industrieterrein de Munt.

Bekijk onze vernieuwde showroom

Sinds kort heeft Syro Stone een vernieuwde showroom. Vind diverse vloertegels van 60×60 maar ook van 30×60 of bijvoorbeeld 30×30. We hebben onder andere vloertegels van keramiek, antraciet en marmer in ons assortiment. Deze vloertegels liggen geëtaleerd op onze vloeren. Zo kunt u eenvoudig inspiratie op doen. Daarnaast vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle overige sanitairbenodigdheden. Hierdoor heeft u een goede impressie van de huidige trends en wat er allemaal mogelijk is in een badkamer of sanitaire ruimte. Wij veranderen onze opstellingen regelmatig om zo de nieuwste ontwikkelingen te kunnen tonen. Neem daarom gerust een kijkje verder op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren op een moment waarop u dat past. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met vele mooie producten voor ook nog eens betaalbare prijzen. Denk hierbij aan douches, toiletten, badkamermeubels of ligbaden. Al vele klanten uit Emmeloord en de wijde omgeving zijn u reeds voorgegaan en hebben de weg naar onze showroom al gevonden.

Advies op maat

We gaan graag met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droombadkamer te kunnen realiseren.

Liever één adres voor al uw vragen en voor uw garantie? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan is er voor u het concept Syro Stone Compleet. Wij verzorgen alles van A tot Z voor u. Van slopen tot afwerken tot opleveren. U krijgt een scherpe vaste en complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Hierdoor weet u voor de tijd al waar u financieel aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in de badkamers, sanitair of vloertegels van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Emmeloord dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit onder andere Emmeloord, Marknesse, Urk en Luttelgeest, maar ook uit Zwolle, Groningen, Kampen, Meppel en Steenwijk zijn u al voorgegaan.

De koffie staat voor u klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.