Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Flevoland

Badkamers Flevoland

De voordeligste badkamers voor Flevoland bij Syro Stone

Badkamers Flevoland

Woont u in Flevoland en bent u op zoek naar voordelige complete droom badkamers geheel naar wens en alles erop en eraan? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en bekijk hier de vele sanitaire en badkamer mogelijkheden. Wanneer u iets niet kunt vinden op onze website, dan is het zeker aan te raden om een een kijkje te komen nemen in onze showroom. U bent van harte welkom! In de showroom bieden wij u de kans om uw droombadkamer te realiseren, of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk. 

Een moderne badkamer van nu in Flevoland

Met een moderne badkamer van Syro Stone kan uw badkamer er voorlopig weer tegenaan. Momenteel hebben we een hele scherpe actie waarmee u uw badkamer kunt moderniseren. Voor nog geen 3 duizend euro bent u helemaal klaar. Uw badkamerrenovatie is in een kort tijdsbestek opgeleverd. Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Naast sanitair heeft Syro Stone ook keramische tegels, keramisch parket en natuursteen in haar assortiment. Hierdoor kleden wij de gehele ruimte aan en past alles mooi bij elkaar tot één geheel. Bij ons kunt u rekenen op super strak tegelwerk. 

Badkamer advies bij Syro Stone 

In de showroom kunnen wij vrijblijvend uw wensen bespreken en een gratis 3D ontwerp voor u maken. Ook kunnen wij u compleet ontzorgen van A tot Z. Van advies tot installatie. U krijgt een scherpe complete prijs inclusief alle werkzaamheden en materialen. Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De koffie staat klaar! 

Badkamer inspiratie 

Op onze website kunt u alvast inspiratie op doen voor een prachtige badkamer. Bekijk verschillende stijlen en ontdek wat u zelf mooi vindt. Daarnaast vindt u natuurlijk ook genoeg inspiratie in onze uitgebreide showroom. Voel de uitstekende kwaliteit van onze producten en laat u verbazen over de vele mogelijkheden. Wij leveren namelijk uitsluitende A-merken. Zij staan altijd achter hun product en leveren de beste kwaliteit. Denk aan Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Bij ons vindt u verschillende design producten. 

Kom bij ons langs 

U bent van harte welkom in onze showroom, bekijk onze openingstijden op de website! Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Ons deskundige personeel helpt u graag verder. Bij Syro Stone ontvangt u de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. 

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.