Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Kampen

Badkamers Kampen

Badkamers Kampen bij Syro Stone 

Badkamers KampenWoont u in Kampen en bent u op zoek naar nieuwe en betaalbare badkamers? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Wij realiseren graag voor u uw droombadkamer. ‘De zekerheid van kwaliteit’ is onze slogan en hier werken wij elke dag hard voor. Om dit te kunnen realiseren werken wij enkel met goede merken, de beste materialen en met eigen deskundige mensen. Bij Syro Stone doen wij geen concessies in kwaliteit en kunt u extra lang van uw badkamer genieten. 

Kom vrijblijvend langs in de showroom van Syro Stone. Wij bieden een ruim assortiment aan badkamer artikelen van bekende merken. In onze showroom vindt u complete badkamer opstellingen, toilet opstellingen en een vloer vol tegels ter inspiratie. Wij hebben alles overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken. Doe inspiratie op in onze kant en klare badkamer opstellingen. Kijk ook vast tussen onze geleverde projecten of op onze inspiratie pagina. 

Hoge kwaliteit en zeer deskundig advies 

Voor badkamers in de omgeving van Kampen bent u in de showroom van Syro Stone op de juiste plek. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om uw wensen voor uw badkamer te bespreken. Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies met meer dan vijftien jaar ervaring. Daarnaast is het ook mogelijk om een 3D tekening te maken van uw droombadkamer. Bij Syro Stone verzorgen wij ook graag de installatie en montage van uw badkamers in Kampen. Hiervoor werken wij met onze eigen mensen en monteurs. 

Laat u verbazen over de vele mogelijkheden bij Syro Stone en ervaar zelf de kwaliteit van onze badkamers bij Kampen. Bij Syro Stone werken wij met merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.