Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Lelystad bij Syro Stone

Badkamers Lelystad

Badkamers Lelystad bij Syro Stone 

Badkamers LelystadWoont u in Lelystad en omgeving en bent u op zoek naar voordelige complete droom badkamers geheel naar wens met alles erop en eraan? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en bekijk onze vele sanitaire en badkamer mogelijkheden. Bij Syro Stone bieden wij u een ruim assortiment van uitsluitend A-merken. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Voor mooie badkamers in de omgeving van Lelystad bent u bij Syro Stone goed terecht.

In onze showroom hebben wij al ons sanitair overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken en natuurlijk ook overal in kijken. Wij hebben namelijk ook kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, toiletten en tegelvloeren. In de showroom bespreken wij graag vrijblijvend uw wensen en maken we een gratis 3D ontwerp van badkamers in Lelystad. Laat u bij ons informeren en inspireren.

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Naast sanitair levert Syro Stone ook keramische tegels, keramisch parket en natuursteen. Wij verzorgen dus een complete badkamer. Ook de installatie en montage van uw nieuwe badkamer kunt u door ons laten verzorgen. Wij werken met onze eigen mensen en deskundige monteurs. Bij Syro Stone gaan we net zo lang door tot u tevreden bent met het resultaat. Dit alles doen wij uiteraard tegen een scherpe prijs. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. 

Bent u op zoek naar inspiratie voor badkamers in de omgeving van Lelystad? Bekijk dan ook even onze inspiratie pagina en geleverde projecten. Bovendien is Syro Stone een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. Kom dus snel bij ons langs en laat u informeren over ons sanitair, onze tegelvloeren en onze diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Dan mag u ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.