Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Meppel van Syro Stone

Badkamers Meppel

Badkamers Meppel laten leveren en installeren door Syro Stone

Badkamers Meppel

Bent u op zoek naar voordelige badkamers in Meppel en omgeving? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze slogan is ‘De zekerheid van kwalteit’. Dit is een keiharde doelstelling van ons waar wij elke dag aan om werken om het te kunnen realiseren. Onze badkamers in Meppel, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen. 

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels, vloertegels en alle sanitair benodigdheden. Voor badkamers in Meppel bent u bij ons goed terecht. 

Uitgebreid assortiment en deskundig advies bij Syro Stone 

In onze showroom kunnen wij een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers in de omgeving van Meppel. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toiletten, badmeubels of baden. Ook beschikken we over een uitgebreid assortiment aan vloertegels als keramisch parket en natuursteen. 

U kunt bij Syro Stone terecht voor vrijblijvend advies tot installaties. Bij de realisatie bieden wij u een scherpe en complete all-in prijs. Dit is inclusief de materialen en werkzaamheden. Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan bent u bij Syro Stone op de juiste plek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.