Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Noordoostpolder

De voordeligste badkamers van de hele Noordoostpolder!

Badkamers Noordoostpolder

Bent op u op zoek naar badkamers in de Noordoostpolder van betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

Nieuwe en moderne badkamers in de Noordoostpolder

Met een nieuwe badkamer van Syro Stone kunt u er de komende jaren weer tegenaan. Momenteel hebben wij scherpe acties lopen waarbij u een nieuwe badkamer kunt realiseren voor nog geen 3 duizend euro! Daarnaast zal de badkamerrenovatie snel worden uitgevoerd zodat u niet lang in de ‘rotzooi’ zit.

Bekijk onze vernieuwde showroom in Emmeloord

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Al vele klanten uit Noordoostpolder zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Persoonlijk advies

Graag gaan wij met u in gesprek om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierbij voorzien wij u van alle inspiratie en informatie om uw droombadkamer te realiseren.

Bij Syro Stone heeft u 1 aanspreekpunt en garantie adres. Hierdoor weet u voor de tijd waar u aan toe bent. Dit noemen we Syro Stone compleet. Binnen dit concept wordt alles voor u verzorgd. Wij verzorgen de sloopwerkzaamheden tot het afwerken en opleveren van het project. Hierbij krijgt u één scherpe all-in prijs waardoor u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van de Noordoostpolder dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Emmeloord, Urk, Marknesse en Ens, maar ook van buiten de NOP zijn u al voorgegaan.

De koffie staat klaar!

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.