Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Overijssel

Kom naar de voordeligste winkel van badkamers van Overijssel

Badkamers Overijssel

Bent u woonachtig in Overijssel en bent u op zoek naar voordelige complete droom badkamers geheel naar wens en alles erop en eraan? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en bekijk hier vele sanitair en badkamer mogelijkheden. Kunt u het niet vinden of wilt u meer informatie, bezoek dan eens onze showroom in Emmeloord. In onze showroom bieden wij u de kans om uw droombadkamer te realiseren, of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer bij Syro Stone is het allemaal mogelijk. Bovendien hebben wij vele badkameropstellingen staan ter inspiratie.

Nadat wij in gesprek zijn gegaan en de wensen en behoeften in kaart hebben gebracht, voorzien we u graag van een offerte op maat. Indien gewenst maken wij een op maat gemaakt 3D ontwerp op basis van uw wensen. Hierdoor zijn er geen verrassingen meer.

Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

De moderne badkamers van nu bij u in Overijssel

Met een nieuwe en eigentijdse badkamer van Syro Stone kan uw badkamer er voorlopig weer tegenaan. Momenteel hebben we een hele scherpe actie waarmee u uw badkamer kunt moderniseren. Voor nog geen 3 duizend euro bent u helemaal klaar. Uw badkamerrenovatie is in een kort tijdsbestek opgeleverd. Zo heeft u zo min mogelijk last van de overlast.

Bekijk onze vernieuwde showroom

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers. Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. Onze showroom beschikt over een badkamer assortiment met mooie producten voor betaalbare prijzen. Denk aan douchecabines, toilet, badkamermeubel of baden. Bovendien heeft onze showroom ook een uitgebreide ruimte met vloertegels. Denk hierbij aan keramische tegels, natuursteen of vintage decor tegels. Deze zijn er in verschillende afmetingen. Denk aan 30×60 en 60×60. Vloertegels in antraciet kleur zijn momenteel een erg geliefde vloertegel.
Al vele klanten uit Overijssel zijn u voorgegaan naar onze showroom.

Advies op maat

Graag gaan wij met u in gesprek om u vrijblijvend alle informatie en inspiratie te geven om uw droom badkamer te kunnen realiseren.

Met Syro Stone compleet heeft u 1 aanspreekpunt en 1 garantieadres. Hierdoor weet u voor de tijd waar u aan toe bent. Wij verzorgen alles voor u. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering. Hiervoor krijgt u één scherpe all-in prijs. Waardoor er geen onverwachte verrassingen zijn.

Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren.

Woont u in de omgeving van Overijssel dan staan wij graag voor u klaar. Al vele klanten uit Zwolle, Kampen, Meppel en Steenwijk zijn u voorgegaan.

De koffie staat klaar! ☕

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.