Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Steenwijk van Syro Stone

Badkamers Steenwijk

Kom naar de voordeligste winkel voor badkamers van Steenwijk en omgeving

Badkamers Steenwijk

Bent op u op zoek naar badkamers in Steenwijk van betaalbare kwaliteit? Zoekt u een complete droombadkamer naar wens? Kom dan eens langs in onze showroom te Emmeloord. Wij voorzien u graag van een offerte op maat, een duidelijk 3D ontwerp en vrijblijvend advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze slogan is “De zekerheid van kwaliteit.” Dit is een keiharde doelstelling van ons, waar wij elke dag aan werken om dit te kunnen realiseren. Onze badkamers in Steenwijk, toiletten en vloeren worden namelijk gemaakt met de beste materialen en vakmanschap, tegen scherpe prijzen.

Met een eigentijdse badkamer van Syro Stone kan uw badkamer er de komende jaren weer voorlopig tegenaan. Zo realiseert u al een nieuwe badkamer voor nog geen 3000 euro. Bovendien wordt de badkamer in een kort tijdsbestek opgeleverd. Zo heeft u zo min mogelijk overlast. Kom voor badkamers nabij Steenwijk langs bij Syro Stone. 

Een complete badkamer laten realiseren door Syro Stone 

Naast sanitair heeft Syro Stone ook keramische tegelskeramisch parket en natuursteen in haar assortiment. Hierdoor kleden wij de gehele ruimte aan en past alles mooi bij elkaar tot één geheel. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitairbenodigdheden. Zo kunnen wij u een goede impressie geven van de huidige trends en innovaties op het gebied van badkamers in Steenwijk. 

Neem gerust een kijkje op onze website, in onze catalogus of kom langs om u te laten inspireren. U kunt bij ons terecht voor advies tot installatie. Heeft u interesse in de badkamers van Syro Stone? Kom dan naar onze showroom om u te laten informeren en inspireren. De koffie staat klaar! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan mag u ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.