Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Wolvega van Syro Stone

Badkamers Wolvega

De voordeligste badkamers van Wolvega en de wijde omgeving

Badkamers Wolvega

Woonachtig in Wolvega en bent u op zoek naar voordelige complete droom badkamers? Een badkamer met alles er op en eraan en geheel naar wens? Dan is Syro Stone voor u het goede adres. Neem een kijkje op onze website en ontdek de mooie en creatieve mogelijkheden voor sanitair en badkamers in Wolvega. Kunt u iets niet vinden of wilt u meer informatie, dan bent u van harte welkom in onze showroom. In de showroom bieden wij u de mogelijkheid om uw droombadkamer te realiseren. Of het gaat om een moderne badkamer of een klassieke badkamer, bij Syro Stone is het allemaal mogelijk. 

De showroom van Syro Stone is te vinden in Emmeloord. Onlangs hebben wij de showroom geheel vernieuwd. Op de vloer vindt u vele voorbeelden van verschillende soorten tegels, voor de nodige inspiratie. Ook vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen met daarin wandtegels en vloertegels en alle sanitair benodigdheden. 

Uitstekende kwaliteit bij Syro Stone 

Bij Syro Stone bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met A-merken. Denk aan merken als Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Met meer dan vijftien jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Daarnaast kunnen wij u voorzien van zeer deskundig advies en maken wij graag een 3D tekening van uw droom badkamer.  Kom gerust langs in onze showroom en wordt voorzien van een eerlijk advies voor badkamers in Wolvega.

Liever één aanspreekpunt en één garantie adres? Voor de tijd weten waar u aan toe bent? Dan bent u bij Syro Stone op de goede plek. Wij verzorgen alles voor u rondom badkamers in Wolvega. Van slopen tot afwerken en opleveren.  Zo weet u voor de tijd al wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.