Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badkamers Zwolle van Syro Stone

Badkamers Zwolle

Badkamers ZwolleBadkamers Zwolle van Syro Stone 

Bent u op zoek naar voordelige badkamers en woont u in Zwolle en omgeving? Syro Stone is het adres in uw omgeving voor een nieuwe badkamer. Bezoek eens onze showroom in Emmeloord en laat u inspireren. Wij voorzien u graag vrijblijvend van een deskundig advies. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen. Ook is het mogelijk dat wij voor u een voorstel op maat maken. Bovendien kunnen we ook een gratis 3D ontwerp verzorgen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw badkamer eruit komt te zien. 

Elke dag werken we bij Syro Stone aan ons motto ‘De zekerheid van kwaliteit’. Bij het installeren van uw nieuwe badkamer gaan wij net zo lang door tot u tevreden bent. Onze badkamers, toiletruimtes en tegelvloeren in Zwolle worden enkel gelegd met de beste materialen en vakmanschap. Hierin doen wij geen concessies. Kom langs bij Syro Stone voor badkamers in de omgeving van Zwolle. 

Kom langs in onze showroom!

Onze badkamers in de omgeving van Zwolle worden geleverd voor een scherpe prijs. Zo kunnen wij een complete badkamer realiseren voor nog geen 3000 euro. In onze showroom kunt u genoeg inspiratie op doen. Wij hebben al ons sanitair overzichtelijk opgesteld zodat u alles goed kunt bekijken. Ook hebben wij onze showroom vol liggen met diverse tegelvloeren. Daarnaast vindt u in onze showroom complete badkamer opstellingen waar u in kunt kijken. Neem ook een kijkje op onze website bij onze geleverde projecten en inspiratie pagina.

Bij Syro Stone werken wij uitsluitend met A-merken van de beste kwaliteit. Denk aan Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Met meer dan vijftien jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.