Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Badmeubels

Badmeubels

Badkamermeubels of badmeubels zijn er in vele verschillende stijlen, vormen en maten. Niet makkelijk om snel een keuze te maken. Zo zijn er badkamermeubels met een wastafel of ondertafels met daarop stijlvolle waskommen. Een badkamermeubel bestaat uit een wastafelonderkast, wastafel, spiegel en eventuele badkamerkast. Het is mogelijk om dit in z’n geheel aan te schaffen of alle onderdelen los te kopen.

Ons ruime assortiment beschikt over badkamermeubels in vele verschillende soorten en maten. Er zit ongetwijfeld wel een meubel tussen die aansluit op uw wensen. Is dit in onze catalogus niet het geval dan kunt u langs komen in onze showroom voor een nog uitgebreider aanbod. Indien u nog twijfelt over wat u precies zou willen hebben kom dan eens langs, zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat.
Syro Stone badkamers en tegelvloeren, uw badkamerspeciaalzaak, biedt enkel badkamermeubels met hoge kwaliteit aan. Een badkamer is een investering die u de komende jaren niet nogmaals wilt doen, waardoor de gekozen producten wel van voldoende kwaliteit moeten zijn. Uiteraard leveren we deze producten tegen de scherpst mogelijke prijs. Een badkamermeubel is meestal de eye-catcher van een badkamer. Deze wilt u daarom natuurlijk goed hebben. Dit meubel laat een badkamer vaak opnieuw leven. Het renoveren van dit meubel kan zonder de gehele badkamer te breken terwijl het wel een compleet nieuwe uitstraling geeft. Een badmeubel in hoogglas of mat is vaak als set maar ook los te bestellen. Hierdoor heeft u veel verschillende keuzes voor uw eigen opstelling. Onze badkamerspecialisten adviseren u graag.
Voor uw nieuwe badkamer kunt u gebruik maken van een gratis 3D ontwerp! Met een 3D ontwerp kunt u een goed beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat.