Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Complete badkamer prijs

complete badkamer prijsComplete badkamer voor een zachte prijs, bij Syrostone

Syrostone is dé specialist op het gebied van badkamerrenovaties. Al meer dan twintig jaar verzorgen wij complete badkamer renovaties voor een zachte prijs. Met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies zijn wij een begrip op het gebied van installatie, in Emmeloord en omgeving. Wij verzorgen de complete badkamer renovatie van A tot Z. Zo nemen wij al uw zorgen uit uw handen. Zo zou u bijvoorbeeld zelfs op vakantie kunnen gaan terwijl wij bij u thuis bezig zijn. Tijdens de badkamerrenovatie houden wij natuurlijk rekening met eventuele overlast, voor u en voor uw omgeving.

Een complete badkamer renovatie voor een zachte prijs

Bij Syrostone bent u verzekert van de beste kwaliteit. Zo zijn onze badmeubels en tegels van merken als Plieger, Sphinx en Geberit. Bij de renovatie zullen wij de sanitair uitstekend installeren. Ook zullen wij ervoor zorgen dat er een goede ventilatie is tegen schimmelvorming. En niet te vergeten, kunt u natuurlijk rekenen op super strak tegelwerk. Er zijn veel verschillende stijlen waarin u uw badkamer kunt laten renoveren. Hier kunt u op onze website alvast wat projecten van ons bekijken. Ook op onze Facebook zetten wij vaak onze afgeronde projecten neer. Zo kunt u al wat inspiratie op doen voor wat voor een badkamer u in uw huis wilt.

Meer informatie over een badkamer renovatie van Syrostone

Heeft u interesse in een complete badkamer renovatie van Syrostone voor een zachte prijs? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina. Wilt u langskomen in onze showroom, maak dan een afspraak aan. Ten slotte kunt u ook gratis een afspraak plannen, waar u een gratis 3D ontwerp bij krijgt. Een gratis en vrijblijvende afspraak plannen voor een 3D ontwerp doet u hier. Wij helpen u graag verder!