Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De badkamerwinkel

De badkamerwinkel Syro Stone

De badkamerwinkelWilt u een prachtige badkamer in uw huis laten installeren? Dan bent u bij de badkamerwinkel Syro Stone aan het juiste adres! Syro Stone is een ervaren specialist op het gebied van het aanleggen van badkamers en tegelvloeren. Al meer dan twintig jaar zijn wij een bekend adres in de omgeving van Emmeloord. Door onze ervaring en assortiment van sanitaire producten van exclusieve A-merken weet u zeker dat u bij ons de hoogste kwaliteit krijgt. Denkt u bij deze merken aan bijvoorbeeld Grohe, Geberit, Sphinx en nog veel meer. En dit ook nog eens voor zeer scherpe prijzen! Naast het verkopen van tegels en badkamerproducten installeren wij het ook graag bij u thuis. Onze ervaren monteurs gaan met plezier aan de slag. Zij zorgen voor uitstekend geïnstalleerd sanitair en super strak tegelwerk. Wilt u meer weten over badkamerwinkel Syro Stone? Lees dan verder!

Laat een droom badkamer bij u thuis installeren door het team van de badkamerwinkel Syro Stone

Wij gaan al te graag bij u thuis aan de slag. U kunt erop rekenen dat het sanitair uitstekend geïnstalleerd wordt, waardoor het lang mee zal gaan. Ook zorgen wij voor goede ventilatie in uw nieuwe badkamer, om zo schimmelvorming te voorkomen. Heeft u nog wat inspiratie nodig voor uw nieuwe badkamer? Dan kunt u op onze website kijken tussen meerdere badkamer projecten die wij bij onze klanten geleverd hebben. En ook op onze Facebook plaatsen wij regelmatig updates met projecten die wij geleverd hebben. En uiteraard hebben wij een showroom in Emmeloord. U bent hier altijd welkom om eens te kijken tussen de sanitaire producten die wij hebben. Hier krijgt u ook een goede impressie van wat er mogelijk is voor uw nieuwe badkamer. U kunt tijdens de openingstijden altijd langskomen. De koffie staat voor u klaar!