Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Del Conca tegels van Syro Stone

Del conca tegels

Del conca tegels laten leveren door Syro Stone 

Del conca tegelsBent u op zoek naar Del Conca tegels? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles dat u nodig heeft om uw droom badkamer te realiseren. Natuurlijk kunnen wij uw tegels ook in andere ruimtes leggen. Wij voeren uitsluitend A merken dus bij Syro Stone bent u verzekerd van goede kwaliteit tegels. De tegelvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Bekijk onze keramische tegels, keramisch parket, vintage decor tegels, natuursteen- en betonlook tegels. 

Del Conca is een Italiaanse tegel fabrikant die is opgericht in 1962. Ze hebben een eigen tegelmerk genaamd Del Conca, maar ook het merk Pastorelli valt onder de Del Conca groep. Het assortiment van Del Conca bestaat uit tegels voor commercieel, particulier en buiten gebruik. De stijlen van de tegels van Del Conca zijn zeer uiteenlopend, van klassiek, hedendaags en landelijk tot design. Voor een overzicht van onze Del Conca tegels, kom langs in onze showroom.

Doe inspiratie op in onze showroom!

Heeft u interesse in een mooie tegelvloer? Kom dan langs in onze showroom. Hier vindt u kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, bader, toiletten en tegelvloeren. Als u op zoek bent naar inspiratie is dit de ideale plek om dat te vinden. Bij ons bekijkt u verschillende tegelvloeren. Daarnaast helpen wij u graag bij het uitkiezen van uw tegels. Wij kunnen u voorzien van een zeer deskundig advies met meer dan 15 jaar ervaring. Ook is het mogelijk om een 3D tekening te maken. 

Tegelvloeren zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Wij kunnen nagenoeg alle soorten tegels leveren. Natuurlijk kunnen wij ook de installatie en montage van uw tegelvloer verzorgen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw nieuwe tegelvloer. 

Neem contact met ons op!