Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Flaviker tegels van Syro Stone 

Flaviker tegels van Syro Stone 

Flaviker tegels laten leveren door Syro Stone 

Flaviker tegelsBent u op zoek naar Flaviker tegels? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Syro Stone biedt u een uitgebreid assortiment aan prachtige tegelvloeren. Deze tegels hebben vele voordelen. Zo hebben ze uitstraling, zijn ze duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast deze praktische voordelen zijn de tegelvloeren ook erg mooi. Met tegelvloeren kunt u gemakkelijk vloerverwarming toepassen, dit maakt het woongenot helemaal compleet. Tegelvloeren zijn erg sterk en gemakkelijk te onderhouden. Wij kunnen nagenoeg alle soorten tegels leveren. 

Flaviker tegels is een Italiaanse producent van keramisch vloer- en wandtegels met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment zijn ze één van de meest vooruitstrevende fabrikanten op het gebied van keramisch parket. Ze produceren tegels met hoogwaardige designs en maken gebruik van de meest innovatieve technologie op het gebied van keramiek. Kom langs bij Syro Stone om de tegelvloeren van Flaviker eens goed te bekijken. 

Installatie en montage 

Syro Stone verzorgt ook de installatie en montage van uw tegelvloer. Hiervoor werken wij alleen met eigen mensen, dit zijn ervaren monteurs en zij kunnen deskundig advies geven. Daarnaast zijn wij een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. Natuurlijk begrijpen wij dat een verbouwing, nieuwbouw of renovatie in één keer goed moet gebeuren, daar zetten wij ons dan ook voor in. Met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Wij gaan uiteraard door tot dat u tevreden bent met uw nieuwe tegelvloer. 

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tegelvloer? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Hier bevinden zich verschillende tegelvloeren die u eens goed kunt bekijken. Wij leveren uitsluitend vloeren van A merken, zo weten wij zeker dat onze producten van goede kwaliteit zijn. In onze showroom kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Neem contact op voor vragen. 

Neem contact met ons op!