Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Geberit badkamer ontwerpen bij Syro Stone

Geberit badkamer ontwerpen bij Syro Stone

Geberit badkamer ontwerpen bij Syro Stone 

Geberit badkamer ontwerpenWilt u een Geberit badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Syro Stone badkamers en tegelvloeren aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend A merken zodat wij u kunnen garanderen van goed kwaliteit. In ons assortiment vindt u vele verschillende merken, waaronder uiteraard Geberit. Wij hebben alles in huis om voor u een prachtige badkamer te ontwerpen. Ook kunnen wij voor u een tekening maken in ons 3D programma. Wij denken graag mee bij het ontwerpen van uw badkamer, voor advies kunt u daarom ook bij ons terecht. 

Geberit zorgt voor levenskwaliteit van haar producten. Duurzaamheid is voor hen al tientallen jaren vanzelfsprekend. De producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd. De kwalitatieve, duurzame materialen vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. De producten van Geberit zijn geschikt voor nieuwbouw, maar ook bij renovaties en modernisering. In het assortiment van Syro Stone vindt u meerdere producten van Geberit. 

Inspiratie voor uw badkamer 

Syro Stone heeft alles in huis om voor u uw droom badkamer te realiseren. Ook voor de installatie en montage van uw badkamer kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u helemaal tevreden bent. In onze uitgebreide showroom vindt u kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. Hier vindt u ook veel inspiratie voor uw badkamer. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van uw badkamer, denken mee en bieden u de mogelijkheid voor een 3D tekening. Ook kunt u van ons een zeer deskundig advies verwachten. 

Voor inspiratie voor uw badkamer kunt u ook vast een kijkje nemen op onze website. Hier hebben wij een specifieke pagina voor, daarvoor klikt u hier. Daarnaast kunt u ook onze geleverde projecten bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!