Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Geberit wc

Geberit wc bestellen en laten installeren door Syro Stone

Geberit wcWilt u een nieuwe badkamer of toilet in uw huis laten installeren, en bent u op zoek naar een nieuwe wc van hoge kwaliteit? Dan kunnen wij van badkamerspeciaalzaak Syro Stone u bieden waar u naar op zoek bent. Syro Stone is een specialist en een bekend adres in de omgeving van Emmeloord. Al meer dan vijftien jaar hebben wij ervaring met het realiseren van droom badkamers bij onze klanten. Wij geven u advies over de producten waar u naar zoekt, en realiseren wat u in uw huis wilt hebben. Op onze website en in onze fysieke winkel in Emmeloord vindt u een breed assortiment van tegelvloeren en badkamerproducten. Wij verkopen bovendien exclusief producten van de beste merken, zodat wij onze klanten de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u meer weten over het laten installeren van een Geberit wc, lees dan verder.

Laat een Geberit wc installeren door de experts van specialist Syro Stone

Met onze jarenlange ervaring en onze producten van bekende merken weet u zeker dat u een badkamer of toilet krijgt waar u nog tientallen jaren mee door kan. Wij verkopen onder andere producten van top merken als Geberit, Sphinx en Plieger. Wilt u de installatie door onze experts laten verzorgen? Dan kunt u rekening houden met super strak tegelwerk, en een goede ventilatie tegen schimmelvorming. Ook houden wij altijd rekening met geluidsoverlast. Wij weten dat dit een ergernis kan zijn, en daarom proberen wij dit te minimaliseren. Bent u nog op zoek naar inspiratie voor een nieuwe toilet of badkamer? Bekijk dan eens onze geleverde projecten! Ook vindt u onze meest recent geleverde projecten terug op onze Facebook pagina. En u bent uiteraard welkom bij ons in de showroom om nog meer inspiratie op te doen. De koffie staat voor u klaar.