Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog
glanzende badkamer met matte tegels

Glans in je badkamer

Gepubliceerd op:

Wil je een luxe en moderne uitstraling in jouw badkamer? Overweeg dan glanzende badkamermeubels! Hieronder lees je een paar tips en feitjes over het gebruiken van glans in je badkamer!

  • Reflectie en Ruimte: Glanzende oppervlakken reflecteren licht, waardoor zelfs kleine badkamers groter en helderder lijken. Perfect voor een frisse en ruimtelijke look!
  • Combineren met Mat: Combineer glanzende meubels met matte tegels of accenten voor een gebalanceerde en stijlvolle uitstraling. Dit creëert een mooi contrast en diepte in je badkamer.
  • Onderhoud: Houd glanzende oppervlakken stralend schoon met een zachte doek en milde reiniger. Vermijd schurende middelen om krassen te voorkomen.
  • Kleurkeuze: Kies voor neutrale tinten zoals wit, zwart of grijs voor een tijdloze look, of ga voor gedurfde kleuren als je een statement wilt maken.
  • Accessoires: Voeg glanzende accessoires toe, zoals chroomkranen en spiegels, om de glans van je meubels te accentueren en een samenhangend geheel te creëren.

Een idee voor jouw badkamer? Kom langs in onze showroom in Emmeloord en ontdek de vele opties die Syro Stone je biedt.