Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gratis 3D Ontwerp

Syro Stone beschikt over de kennis en ervaring van het werken met 3D ontwerpen. Deze bieden wij aan als service om ervoor te zorgen dat een badkamer of toilet geheel naar wens is en u hier en goed beeld van kunt krijgen. U kunt bij ons langskomen in de showroom en al uw wensen aangeven dan regelen wij een mooi 3D ontwerp voor u. Deze service is geheel kosteloos en vrijblijvend en heeft geen gevolgen voor u als consument.

Dit doen wij graag met u in onze showroom, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken, dit zorgt ervoor dat uw wensen ook daadwerkelijk realistisch en praktisch kunnen worden gerealiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat u uw wensen kunt realiseren en wij zorgen dat dit passend mogelijk wordt. Door middel van het 3D ontwerp krijgt u een compleet beeld van hoe uw badkamer of toilet eruit zou komen te zien. Daarnaast biedt onze showroom ook nog eens de mogelijkheid om u te laten inspireren.

Gratis en vrijblijvende afspraak plannen (met gratis 3D ontwerp)

    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.