Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Grohe wasbakkraan

Grohe wasbakkraan laten leveren door Syro Stone 

Grohe wasbakkraanSyro Stone verkoopt volledige badkamers en badkamer artikelen van bekende merken, zo hebben wij o.a. Grohe, Plieger, Geberit, Sphinx en nog veel meer. Ook voor wasbakkranen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast doen wij ook de installatie en montage van onze artikelen. In onze showroom hebben wij alles duidelijk en ruim opgezet zodat u onze producten goed kan bekijken. Hier bevinden zich kant en klare badkamer opstellingen en vele verschillende douches, baden, toiletten en tegelvloeren. 

Bij Syro Stone vindt u producten van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u garanderen van goede kwaliteit en een juiste installatie. Bij Syro Stone verkopen wij uitsluitend A merken. In onze showroom of op onze website kunt u inspiratie op doen voor uw badkamer of vloer. Hier laten wij badkamer zien die al gemaakt zijn, zo kunt u zien wat onze mogelijkheden zijn. 

Uitgebreid assortiment 

Grohe heeft vele verschillende badkamer kranen in het assortiment. Deze kranen kunt u laten leveren en installeren door Syro Stone. Wij kunnen u adviseren over de juiste kraan. Het soort wastafel, de specifieke installatiewensen of welke stijl maakt niet uit. Er is altijd een geschikte kraan te vinden voor uw wastafel. Syro Stone zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing gevonden wordt. Wij zijn er zeker van dat u het juiste product vindt. 

Van het merk Grohe hebben wij verschillende stijlen kranen in ons assortiment, daarnaast zijn deze eenvoudig te installeren. Ook kunnen wij in onze showroom kranen laten zien van andere merken. Syro Stone verkoopt alleen kranen van merken met een hoge kwaliteit. Als u meer wilt weten of advies wilt over de juiste kraan, maak dan een afspraak en kom even langs in onze showroom. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen wanneer u vragen heeft.