Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

HSK inloopdouche

HSK inloopdouche laten leveren door Syro Stone 

HSK inloopdoucheBent u op zoek naar een HSK inloopdouche? Dan bent u bij Syro Stone aan het juiste adres. Bij Syro Stone kunt u terecht voor alles met betrekking tot badkamers en tegelvloeren. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een droom badkamer te realiseren. Met meer dan vijftien jaar kunt u van ons een zeer deskundig advies verwachten. Bij Syro Stone vindt u uitsluitend A merken. Wij bieden u een ruim assortiment aan badkamer artikelen. 

Syro Stone heeft een ruim assortiment aan douchecabines, inloopdouches, douchedrains en nisdeuren. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe HSK inloopdouche. Op dit gebied zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor verschillende stijlen, denk aan tijdloos, eenvoudig of juist een moderne douche. Ook heeft u de keuze uit een douchekraan en regendouche. Het voordeel van een HSK inloopdouche is dat hij gelijkvloers is. Dit kan een veilig gevoel geven. 

Kom langs in de showroom van Syro Stone voor badkamer inspiratie 

Op onze website kunt u onze badkamer showcase bekijken, klik hier. U kunt ook langskomen in onze showroom. De foto’s zijn een weergave van de mogelijkheden van badkamers en merken waar wij over beschikken. In onze showroom in Emmeloord vindt u genoeg badkamer inspiratie en kunt u vrijblijvend met ons de vele mogelijkheden bespreken om uw droom badkamer te realiseren. Daarnaast kunnen wij een gratis 3D ontwerp van uw badkamer maken, een persoonlijk advies geven en professionele montage verzorgen. 

Syro Stone verzorgt ook de installatie en montage van uw badkamer of tegelvloer. Met onze eigen mensen, ervaren monteurs en deskundig advies zijn wij een begrip op het gebied van installatie in Emmeloord en de wijde omgeving. Dus heeft u interesse in onze producten. Kom dan even langs in onze showroom. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over bepaalde producten of onze diensten.